2008-11-19

Újra repül a delikopter

77es lettem tegnap este, újra tudok delikopterezni, igazán hatékony :) Durván 150K resteddel indultam 76 és 20%ról, 90%nál fogyott el, azaz a quest:mob xp arány 7:1 körül van. Ezért volt jó gondolat a zöld mobokat tartalmazó Boreanon questelgetni, azonos szintű mobokat ölve se lett volna 6:1 vagy 5:1nél nagyobb ez az XP arány. Csak a questekért kapott xp a lényeges, arra kell optimalizálni mindent.

Még mindig csak egy tabard az összes upgrade amit eddig felvettem, de van a bankban illetve factionoknál számomra máris elérhetően pár érdekes tank cucc: exp/def chest, exp leg (dps item akar lenni, a staminája fos, úgyhogy lehet kihagyom), wyrmrest repuból: def/hit cloak, igazából nem tank kard de jó lesz az arra is. Van egy DPS chest is amit az akilzonos arpen chest helyett felvennék, arpen már tényleg semmit nem ér ezen a szinten.
Wyrmresthez kell 220 repu a honoredhez, ezt biztos meg tudom oldani izibe, és máris van 2 tank upgradem. Szal pl a sárkányozós daily quest 250 repu, teccikérteni...

Lassanként célba kell venni egy olyan tankgear kialakítását ami 540+ defenset és 20K armort meg HPt tartalmaz, elvileg ez a belépő szint Naxxba.

Nincsenek megjegyzések: