2008-11-11

T -2 / priest levelup

Úgylehet több karakterrel is egyszerre fog szintezni pár ember a guildben. Úgy néz ki most, hogy esetleg az egyik healerünk néha tankolna. Nos akkor meg én healelném az ő seggét :) Priestnek egy 13/45/3-as buildet szemeltem ki első körben solozás és 5fős heal egységes megoldása céljából.

Irányelvek:
1) szükség van healeléskor a legfontosabb manaregen és manahatékonyság talentekre (meditation+serendipity+imp healing), különösen ha chainpullban gondolkodik az ember.
2) szükség van solozáshoz a spirit tapre, healer gearben fog menni a móka. Spirit tap+meditation = 80% mana regen. Lurker trinkettel 850-900 spirit unbuffed. Nem lesz gond!
3) soloban a rotáció holy fire, majd smite spam amíg a fire cdn van. Ezért ezt a két spellt buffolni kell a holy reach és searing light által, valamint nem árt a maxos holy spec a critek miatt.

Ez tehát a warrior solo prot buildjéhez hasonló filozófiájú solo holy build. Tökéletesen megfelel majd instance healelésre is, ahogy a warrior builddel is teljesen jól lehet majd tankolni is.

70 felett az improved inner fire lesz kirakva először, mert 71-től az inner fire ad spellpowert is, bizonyám.

Solozáshoz hasznos lehet az SWD és a Smite glyph. Utóbbi nem kicsit, hanem nagyon :) Aki próbálta már a smite buildet szintezésre, az tudja hogy a legnagyobb gond és DPS veszteség a spell pushbackből adódik. A jelenleg használt renew és flash heal glyph könnyen nélkülözhető lesz az 5fős instákban.

Nincsenek megjegyzések: