2008-03-03

Magtheridown + Helló Leó! :D

Magtheridon ma első pullra meghalt, szinte hiba nélkül, talán 3 halott volt. Sokmindent nem lehet mondani róla, jópofa boss csak túl könnyű egy véletlen dc vagy pech vagy bármi miatt elbaszni egy kockázást. 2.4 után farmolva lesz a buffolt lootok miatt. (pénz, 20as bag, epic gemek) Addig viszont nincs sok értelme. Sajnos a Champion of the Naaru címhez a teljes SSC attunement questet meg kell csinálni ami azt jelenti, hogy többek közt nekem is vissza kellett mennem heroic SPbe felvenni a questet. Ezután egy Gruul és egy Nightbane kill kell még és meglesz a title. Gruul sima, de NB miatt most menjek egy full Karát? Fújmár.

Magi down:

Betúrtuk magunkat Leohoz, lényegesen kevesebb és nemannyira buzi a trash előtte, mint Morogrimnél. Maga a boss funnak néz ki, de nem igazán tudtam irányítani, hogy aggroresetnél a szoba közepetájt legyen. Nem tudom igazából az okosságot, ha valaki tank tud rá mondani valamit az jó lenne. Ez pl a locktank miatt is fontos aki a petje mellett kell legyen és van hogy alakváltás után mozgolódik a boss ideoda.
A whirlwind elkerülést kell még okosítani, meg néha van gond az embereknek az inner demonokkal, de ez majd alakul.

Egy wipe során egy palánk MCben maradt és odaállt a boss mellé minionnak :D Summonnal kieszedtük és legankoltuk :D
Lootot nem dobott!

Heroic SPt alig 35 perc alatt gankoltuk végig, a well fed Quagmirran szobájában esett le rólam. Overall átlag DPS chart - ezek őrültek...:

Trashen rendszeresen 3500-4000 összDPS volt, durva.

Nincsenek megjegyzések: