2008-03-31

Hello Winterchill!

Hátő azért nem véletlen T6 content ez a kötsög Hyjal. Palatankunk netje elmúlt, nem tudni mikor lesz. így 4 tankkal nyomtuk a trashwaveket, hát baz nem kis nehézség volt kitalálni, mit hova húzzunk (NPC-k hol útban voltak hol nem), mit kéne CCzni és hogyan, stbstb. Pl csináltunk olyat, hogy hunterek leraktak fire trapet meg lassítót és elhúztak az erőd túlfelébe hogy az ellenfelek el legyenek osztva az NPCk között.

Kegyetlen szopoda a trash a boss előtt, nem tudom mennyit wájpoltunk de már majdnem hazamentünk mire először elértünk a bossig. Úgy 50%-ig lement. Ezen fellelkesülve még1 utolsó próba volt, itt mindenki életben maradt a bossig valami csoda folytán, és sikerült produkálni egy 2%-os wipeot, úgy 14%-tól már csak kb 1 tank 1 healer 2 dps volt életben, meg némi NPCk. A healerek nem tudták lereagálni az ice boltokat, effektíve aki pvp trinkettel nem jön ki belőle az kakukk. Az se segít ha death and decayben álló ember kapja. Valamint az a kurva aoe rohadtul nem látszik és rohadt nagy.

Pala tankkal teljesen triviális lenne, de így iszonyú necces volt, kicsit kevés ide a DPS és nagyon nehéz koordinálni a hullámok kezelését úgy az 5.től kezdve ahol már kemény a trash és kell sok CC meg aoe helyett inkább csak focus DPS megy a nagy böszmékbe.

A boss nem üt nagyot egyébként, fostalicska aggro gearben maradtam az első próbán és egy tankhalál után átvettem, ilyen 4K-kat csap debuffolva, nem egy nagy tétel. Rendes gearben elaludnának a healerek rajta. Volt vicces mókás, lement a pajzsom 0%-ra boss alatt, és úgy is healeltek 1 percig simán :D Na ennyit arról, mennyire durván üt.

Pár illusztráció mi látszik a tank nézőpontból a trashen, faszkivan :D Trashtankolás kb: devastate tab x3, thunderclap, közben cleave spam. Időnként SS/rev, ennyi úgy megtartja az aoet miután pár target ki lett fókuszDPSelve előtte.


Na és a legjobb, hogy a boss aoe-ja tökre jól láccik. Remélem a nyíl segít megtalálni hogy néz ki :D

A legviccesebb, hogy ide most azért jöttünk, hogy felmérjük, jók vagyunk-e T6ba és mennyire-meddig. Na most mindent sikerült elérni de ezt nem :D Amúgy esett vagy 5 trash epic, pl mindkét epic fist amit most raktak be 2.4ben. Sajnos mainhand-offhand set esett ki, 2 mainhandnak jobban örültem volna mert akkor a második az enyém lett volna.

Nincsenek megjegyzések: