2007-08-13

Hovatovább

Hétvégén Pesten voltam Nikivel, fárasztó és érdekes volt. Mármint Pest! :D

A játék nem nagyon hiányzott, este se játszottam. Talán majd ma. Kicsit elbizonytalanadok ha a hátralevő 7.5 szintre, gearelődésre és heroic kulcs grindre gondolok. Választásom nem sok van, a régi karakterek közül mi lenne használható transfer után?
- mage nincs felszerelve ahhoz, hogy rendes guildben kapjanak utána. Amúgy is rendes guild felismeri, hogy lock/szadopap helyett maget csak akkor visznek, ha nincs más lehetőség. Szóval ez nem.
- priest elég jól fel van szerelve, de csak gyógyításra. Rendes guildben max 1 holy priest slot van 10 és 25 fősökben. Amúgy is kurvára meguntam a nonstop buffolást és a raid healing nem igazán szórakoztató, pl Maulgaron vagy Prince p2ben csak nyomod a ghealt, hátha épp megütik a tankot, marhanagy skill kell hozzá. (ha meg nem nyomod, meghal) Trash unalmas, a normálisabb bossokon érdekes egyedül a heal. (pl Aran, Curator, Maiden, Moroes kihívás tud lenni) Normál 5fősöket ki lehet healelni 1 hottal, iszonyat uncsi. Heroicok, hát igen, az még néha kihívás, csak már nem túl érdekes :) Shadow gearem kvázi nincs, shadow dps nem vonz, semmi kihívást nem látok benne. Holy solozásra alkalmatlan. Szóval inkább ez sem.
- warrior nincs felszerelve, akkor már felviszem a draeneit ami 10x jobban tetszik :)

Vagy abbahagyom az egészet, ha nem is örökre, de a következő expansionig.

Nincsenek megjegyzések: