2007-09-28

Blokkkked!

Karában nem sok időt tudtunk ma tölteni, azért egy Curator és Sakk le lett tudva. Curator dobta a T4 tokent de a szado priest nyerte. Nem olyan giganagy upgrade (pontosabban avoidance upgrade, stamina downgrade), meg majdcsak esik még. A sakkból jött egy battlescar boots, ami szép fejlődés a kék questelt cipőhöz képest.

Kara előtt integettem Piromacának meg Robennek :)

Ezután elmentem segíteni a Zuluhed questben pár guildtársnak. Ha már ottvoltam SMVben akkor eszembejutott, hogy a dualwield passzív crush immune setet kipróbálom már a demon hunter supplicant pakkokon, úgyis van rájuk egy questem. Crusht ugyan nem ütnek, de viszont minden ütésük blocked kell legyen, ami normál mobok esetén 100% mitigációt fog jelenteni. Úgy látom nagyon vigyázni kell, hogy szemből legyen minden mob és akkor tényleg nem ütnek meg, minden block/dodge/parry/miss :D AFKban lehet őket farmolni! :D Na itt először bánom hogy nem palával tankolok!

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Mar csak tuskek kellenek a pajzsra, es akkor meg is halnak idovel maguktol. :)

Zka írta...

A tüskével az a baj, hogy egyelőre a fix blockoláshoz kell a +15 block enchant ami a pajzson van, de amúgy jogos. A legjobb az lenne, hogy lichen pajzs a sporeggaroktól + tüske, de ehhez kell pl a figurine of the colossus, hogy megmaradjon a block rating.
Amúgy van elég sok visszasebző cucc a játékban, asszem MCben is esik egy neck ami ilyet tud, plusz nagelring BRDből :)