2007-09-10

Ogrila dance

Egy nemrégiben postolt bejegyzésemre Paplan reagált ingame és felvilágosított, hogy az Ogrila napi questek NEM tartalmaznak apexis shard grindelést. Ez jó hír. Ha jól nézem 3 napi questet látok itt:
- bombázás: elég idegesítő, de valamivel jobban bejön mint a Skettises bombázás és talán gyorsabb is. Skettisben az a szar hogy protosként azon az evadebugos helyen meg se próbálok semmi más questet...
- nether ray befogás: ebben annyi szar van hogy több az eszkimó mint a hal :)
- memóriajáték: az OgriLazy addonnal nem nagyon lehet elbaszni.
Lesz később banishelős quest is honoredtől.

A napi questek mindegyike ad 15 apexis shardot ami rep rewardok vásárlásához kell, illetve számos egyéb questben idézésre szolgál, 35ért lehet különféle minibossokat idézni. Van 4 sárkányboss, amikből 1-1 kék item esik a party minden tagjának és ha mind a 4 süsüből kiszeded akkor egy random tulajdonságú kék back jön ki belőle. Ezeket a süsüket amúgy szórakoztató tankolni (kivéve az aggrofelezőset, az elég idegesítő), végre egy mob ahol rendesen lehet stance dancelni a feart, ugyanis van egy kb 2 másodperces kasztideje a bellowing roarnak és sose nyomják 30 secnél gyakrabban. (5fősökben folyton instant feart nyomnak a mobok, vagy eltalálom mikor fogják nyomni, vagy nem...) Úgyhogy amikor meglátom h bellowing roart kasztol akkor berzerker stance, berz rage és vissza defbe (F3-Q-F2 nálam), aztán röhögök ahogy a többi noob fearben rohangál körülöttem :D Ha Nightbane fearje is így megy akkor tök ízi lesz. (wowwiki alapján így megy) A fear stance danceléséről érdemes tudni, hogy elég ha a fear előtt berzerkerbe vált a tank, a berzerker rage már fear ALATT is használható. Ha nem sikerült időben stancet váltani akkor viszont cumi.
Ha friss warrior a fearből való kidancelést gyakorolni akarja akkor ezek a sárkányok ideálisak, MINDIG ki lehet dancelni időben.

Nincsenek megjegyzések: